Doft och smak

Enchilada, fyllda med svamp

| Inga kommentarer

Jo ibland lagar även jag vegetariskt. Inte ofta! Men ibland! Här blev det en maträtt ur en sån där butiksfolder som man kan greppa! Just denna kom från SantaMaria.

Savoykål 1

Du behöver:

500 gram champinjoner, shiitake och ostronskivling.
1 gul lök, finhackad
1/2 savoykålshuvud, strimlad
2 msk rapsolja
1 påse Enchilada spice mix, jag använde Santa Marias
1 burk salsa
3 dl riven ost
1 paket med tortillabröd
gräddfil

Burrito 3

Börja med att slå på ugnen på 200 grader. Bryn svamp, lök och savoykål i rapsoljan. Blanda salsa och kryddmix och hälften av osten.
Häll hälften av såsen över grönsakerna å låt koka i 2 – 3 minuter. Fördela grönsaks fräset på tortillabröden, rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en smord ugnssäkerform.
Häll den resterande sås över rullarna och toppa med resten av osten. Gratinera i ugnen tills de fått fin färg. Det tar ca 10 minuter.
Servera gärna med kall gräddfil.

Burrito 1

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.