Jo ibland lagar även jag vegetariskt. Inte ofta! Men ibland! Här blev det en maträtt ur en sån där butiksfolder som man kan greppa! Just denna kom från SantaMaria.
Du behöver:
500 gram champinjoner, shiitake och ostronskivling.
1 gul lök, finhackad
1/2 savoykålshuvud, strimlad
2 msk rapsolja
1 påse Enchilada spice mix, jag använde Santa Marias
1 burk salsa
3 dl riven ost
1 paket med tortillabröd
gräddfil
Börja med att slå på ugnen på 200 grader. Bryn svamp, lök och savoykål i rapsoljan. Blanda salsa och kryddmix och hälften av osten.
Häll hälften av såsen över grönsakerna å låt koka i 2 – 3 minuter. Fördela grönsaks fräset på tortillabröden, rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en smord ugnssäkerform.
Häll den resterande sås över rullarna och toppa med resten av osten. Gratinera i ugnen tills de fått fin färg. Det tar ca 10 minuter.
Servera gärna med kall gräddfil.