En ny krydd recension på kryddor från Herbaria. Denna gång – Mapuche Fire. De är en starkt rödfärgad krydda som består av paprika, spiskummin, koriander, hickory röksalt, buffelgräs och cayennepeppar. Kryddorna i burken kommer från kontrollerade ekologiska odlingar. Det är en lagomt het kryddblandning som passar bra till grillat eller att lägga i grytor. Kan tänka mig den i en ”äkta” Texas-chili, jag kommer testa den i vegetariska bönrätter, där tror jag den kommer blomma ut fint! På rostad potatis, ugnsbakade grönsaker…ja allt du vill ha lite extra sting på! Jag gned in min biff med den, med mycket gott resultat. Körde bara med Mapuche Fire, ingen annan krydda alls och köttet smakade kanon! Jag köpte min kryddburk hos Ninasmat
Vill ni veta mer om Mapuche kolla då in denna wiki
Pingback: Kvällsgrill med biff och råstektpotatis | Doft och smak
Pingback: Ny recension: Denna gång av Mapuche Fire