Här kommer ett första försök till pincettupplägg! Finedining hemma. Ha ha ha jag får nooog öva lite! Rökte ju häromdagen en cheddarost. Testade den idag, den smakade underbart, den finns med i upplägget, osten är de små gula rundlarna! Jag använde den som jag hade rökt i 6 timmar och låtit mogna i 4 dagar. Tycker den blev mycket bra, något jag kommer göra igen. Lagom röksmak.
I min pincettsallad
avacado
rökt cheddarost
bröd krutonger stekta i olivolja
tomat
gurka
salladsblad från egen härd
räkor
Herbarias Provencalska vildblommor
Rökig sås med lite hetta
majonnäs
creme fraiche
lite Mapuche Fire från Herbaria, du hittar kryddan hos Ninasmat
(recension på Mapuche Fire kommer förhoppningsvis till veckan)
svartpeppar
De svåra va såsen. Kanske inte den bästa att servera till, men inte heller den sämsta. Har ni något förslag på sås att servera till rökt ost?
Pingback: münchmedia
Pingback: Pincettsallad | Doft och smak